Heading hidden

Heading hidden

Nylofor 3D je celovit profesionalen sistem ograjevanja, ki zagotavlja optimalno zaščito.

 

Uporaba
Nylofor 3D sistem se uprablja za profesionalno ograjevanje javnih zgradb, tovarn, delavnic, šol, parkov, igrišč, športnih terenov, aerodromov, vojnih objektov, …

 

Paneli
Paneli  širine 2500 mm so v različnih višinah: od 630 mm do 2430 mm. Paneli imajo navpične bodice od 30 mm naprej na eni strani.  Z enostavnim premikom panela se lahko bodice postavijo na zgornji ali spodnji strani ograje. Paneli so izdelani iz pocinkane žice, premera 5 mm, na katero se nanese plast lepila, ki ustvarja popolno vez med žico in končnim slojem poliestra (min. 100 mikronov).

 

Trdnost
Trdnost zavarjenih mrežastih panelov, s pravokotnimi okni (200 mm x 50 mm) in vodoravnimi ojačanimi okenci (100 mm x 50 mm) zagotavljajo visoko stopnjo odpornosti na zvijanje.

 

Dolga življenjska doba
Najmodernejša Betafence tehnologija zaščite zagotavlja posebno dolgo življenjsko dobo. Specialni premaz, ki se nanaša na pocinkano žico izpopolnjujejo čvrsto vez med žico in končnim slojem poliestra (min. 100 mikronov).
Stebri so pocinkani na zunanji in notranji strani (min. sloj 275 g/m2, obe strani skupaj), v skladu z evropsko normo 10326. Po nanosu lepila, se stebri še plastificirajo (min. 60 mikronov). Dobavljajo se v kompletu s plastičnimi zaščitnimi pokrovi.

 

Vsebina kompleta
Komplet je sestavljen iz različnih višin panelov in z ustreznimi stebri. Stebri so v treh izvedbah: Bekafix, Bekafast ali Nylofor štirioglati steber. Vsak model ima specifičen način pritrditve. Vsi tipi stebrov so dostopni s prilagojenimi dodatki in širokim izborom enokrilnih, dvokrilnih ali drsnih vrat.

 

Hitra montaža
Vsi deli sistema so razviti tako, da predstavljajo profesionalni proizvod visoke kvalitete, ki se uspešno in hitro montira.

 

Vrata
Nylofor 3D sistem je izpopolnjen in omogoča maksimalno varnost enokrilnih, dvokrilnih in drsnih vrat: Nylofor in Robusta.

 

Barva
Standardna barva panela je zelena RAL 6005 ali bela RAL 9010. Ostale barve po barvni lestvici RAL se lahko naročijo.