Heading hidden

Heading hidden

Nylofor 3D Super sistem s 3D zvitimi deli in zelo čvrstimi vodoravnimi žicami omogoča optimalno zaščito.

 
Zelo visoka raven trdnosti
Uporaba trdne žice in specifičnega 3D zvitega podaljška ustvarja panele izjemne trdnosti.

 

Visoka stopnja varnosti
Sistem ograjevanja Nylofor 3D Super zagotavlja varnost z majhnimi okenci in čvrsto žico.

 
Dolga življenjska doba
Betafence tehnologija zaščite zagotavlja dolgotrajno rabo proizvoda. Poseben sloj se nanese po pocinkanju zaradi popolnega sprejemanja končnega poliestrskega sloja.

 

Vsebina kompleta
Sistem vsebuje panele različnih višin, stebre z ustreznimi sistemi pritrjevanja ter velik izbor vrat. Vsi deli zagotavljajo hitro in precizno montažo.

 
Paneli
Trdna zavarjena mreža s širino 2500 mm ima možnost različnih višin. Na enem koncu so bodice, dolge 30 mm. 3D paneli imajo ojačanje v obliki črke »V«, ki potekajo vodoravno po panelu.

Standardno okno mreže: 200 x 50 mm.

»V« odprtina: 200 x 50 mm.

Premer žice: vodoravno – 8,0 mm , navpično – 5,0 mm

 
Stebri
Nylofor 3D Super sistem se uporablja na več načinov:

Bekafix stebri (s kovinskimi spojnicami)

Paneli se pritrjujejo na stebre s strani s pomočjo posebnih kovinskih spojnic. Zavarjeni cevasti steber (70 x 44 mm) ima V-profil in je pokrit s plastičnim pokrovom.
Štirioglati stebri:
Paneli so pritrjeni s prednje strani stebra s pomočjo spojnic in varnostnih vijakov. Zavarjeni štirioglati cevasti stebri imajo reže za pritrjevanje panela s pomočjo spojnic in so pokriti s plastičnimi pokrovi.

Na voljo so tudi štirioglati stebri z zavitimi podaljški.

 
Vrata
Nylofor 3D Super sistem je opremljen z vrati visoke kvalitete, tipa Nylofor ali Robusta: enokrilna ali dvokrilna, viseča ali drsna.

 

Tehnologija zaščite
Paneli so izdelani iz pocinkane žice. Postopek pred plastificiranjem zagotavlja popolno prijemanja sloja poliestra na površino proizvoda (min. 100 mikronov). Notranjost in površina stebra sta pocinkana (min sloj 275 g/m2, skupaj obe strani), v skladu z evropsko normo 10326. Po nanosu lepila, se stebri plastificirajo (min. 60 mikronov).

 

Barve
Nylofor 3D Super je standardno dostopen v zeleni RAL 6005 barvi. Ostale barve se lahko naročijo.