Heading hidden

Heading hidden

Nylofor 3D Multi je kompletni sistem ograj, razvit za učinkovito montažo na dolgi rok trajanja.

 
Uporaba
Nylofor 3D Multi ograjni sitem se uporablja za  profesionalno ograjevanje: parkov, igrišč, vrtov, tovarn, skladišč, luk, aerodromov, vojnih objektov, …

 

Paneli
Paneli s širino 2500 mm so različne višine - od 1030 mm do 2030 mm. Paneli imajo vertikalne bodice od 30 mm dalje. Z enostavnim obratom panela se bodice postavijo iz zgornje v spodnje dele ograje. Vodoravna ojačanja onemogočajo zvijanje panela. Paneli so izdelani iz pocinkane žice primera 5,00 mm (horizontalno) in 4,00 mm (vertikalno), na katero se nanese sloj lepila, ki tvori popolno vez med žico in končnim slojem poliestra (min. 100 mikronov).

 

Trdnost in kvaliteta
Trdno zvarjeni mrežasti paneli, s pravokotnimi okni (200 mm x 50 mm) in vodoravnim ojačanjem z okni (100 mm x 50 mm) zagotavljajo visoko stopnjo odpornosti na zvijanje. Nylofor 3D  Multi sistem v popolnosti predstavlja visoko kvaliteto z minimalnimi stroški.

 

Dolga življenjska doba
Najmodernejša Betafence tehnologija zaščite zagotavlja posebno dolgo življenjsko dobo. Specialni premaz, ki se nanaša na pocinkano žico izpopolnjujejo čvrsto vez med žico in končnim slojem poliestra (min. 100 mikronov).

Stebri so pocinkani na zunanji in notranji strani (min. sloj 275 g/m2, obe strani skupaj), v skladu z evropsko normo 10326. Po nanosu lepila, se stebri še plastificirajo (min. 60 mikronov). Dobavljajo se v kompletu s plastičnimi zaščitnimi pokrovi.

 
Vsebina kompleta
Komplet je sestavljen iz različnih višin panelov in z ustreznimi stebri. Stebri so v treh izvedbah: Bekafix, Bekafast ali Nylofor štirioglati steber. Vsak model ima specifičen način pritrditve. Vsi tipi stebrov so dostopni s prilagojenimi dodatki in širokim izborom enokrilnih, dvokrilnih ali drsnih vrat.

 
Hitra montaža
Vsi deli sistema so razviti tako, da predstavljajo profesionalni proizvod visoke kvalitete, ki se uspešno in hitro montira.

 

Barva
Standardna barva panela je zelena RAL 6005 ali bela RAL 9010. Ostale barve po barvni lestvici RAL se lahko naročijo.