Heading hidden

Heading hidden

Decofor je popoln, okrasni ograjni sistem, razvit za hitro in profesionalno montažo.

 
Izgled
Decofor je proesionalna ograja modernega dizajna. Paneli so trdni, a hkrati elegantni in dekorativni. Paneli, stebri in vrata so popolno usklajeni.

 
Dolga življenjska doba
Najmodernejša Betafence zaščitna tehnologija zagotavlja dolgo življenjsko dobo proizvoda. Po pocinkanju sledi sloj lepila, ki povezuje žico in končni sloj poliestra.

 

Končni izdelek

Decofor ponuja možnost različnih višin, ustreznih stebrov in enokrilnih ali dvokrilnih vrat. Paket vsebuje orodje za montažo.

 
Paneli
Ograjni paneli so elektrozavarjene mreže, široke 2015 mm, in so dostopne v štirih različnih višinah. Odprtina mreže je 200 mm x 65 mm. Žice so zelo trdne: navpične žice imajo premer 8 mm, mvodoravne pa 6 mm.

 
Sistem pritrjevanja
Matica vijaka M8 ima samoodstrajevalno glavo, ki se po zategovanju težko ponovno odvije. Panel se lahko pritrdi s plastičnim držalom, v kombinaciji z varnostnimi vilicami M6, ki so narejene iz nerjavečega materiala.

 

Vrata

Enojna in dvojna viseča vrata z okvirom iz pravokotnih cevi (60 x 40 mm), na katerem je zavarjen Decofor panel. Prilagojeni nosilci stebrov so narejeni iz kvadratnih cevi, ki imajo železen pokrov. Prilagodljivi tečaji omogočajo, da se krilo vrat odpre do 1800 mm. Za pritrjevanje na zid so dostopni posebni tečaji.

 

Zaščita
Paneli, stebri in vrata se najprej pocinkajo. Minimalni sloj cinka je 40 g/m2 (paneli), 135 g/m2 (stebri) in 350 g/m2 (vrata). Za dokončno spajanje se nanosi sloj lepila.

Potem se nanosi 100-mikronski sloj poliestra na panele in vrata ter 60 mikronov na stebre.

 
Barva
Decofor je dostopen v standardnih barvah: črna RAL 9005 , bela RAL 9010 in zelena RAL 6005. Ostale barve dobite po želji.